perjantai 8. helmikuuta 2013

Haluaa terveen paperit!

Montako kertaa saa yökkötauti iskeä perheen pienimpiin, kuinka monet lakanat sitä saa pestä, vaatteet vaihtaa ja viettää unettomia öitä kaiken maailman tautien iskiessä koko perheeseen. Ja viimeisenä tietenkin piti se omakin vastustuskyky lakkoilla.. noh, hengissä edelleen ja enään meillä on ainoastaan korva- ja silmätulehduksia (huom! monikossa).

Sen enempää kuvailematta sairaus(historiaa).. mitä sitä voi tehdä lähestulkoon aivokuolleena sohvalla iltahämärällä? Amigurumeja?
No tottahan toki!


 Kaikki lankaiset kaverimme odottavat ripustinta, joten saatat huomata valtoimenaan roikkuvia langanpätkiä kuvissa. Ihan ei Avotakka-tyyliin kaikkea pystytty jemmaamaan.
Valkoinen lanka oli loppu ja silmissä nyt muutenkin kaikki oli hieman sumeaa, joten kaikissa käytettiin haalean keltaista lankaa, kuva hieman vääristää sitä kellertävämmäksi, mutta ehkä voin elää tämän erheen kanssa..


Pieniä pöllönpoikasia ja sammakkoja. Sammakoihin on kyllä saatava kukkia tai..jotain kivaa. Näin ovat hieman tylsiä.

Naapureillekin kun on syntymässä pian vauva niin tuntuu, että näitä pieniä iloisia paketteja on nyt kevään kynnyksellä tulossa enemmänkin ja näin ollen kaikkea vauvamaista.. ja silleen, en voi itselleni mitään..

Pehmeä pieni torkkupeitto Keijuneito-trikoosta ja ihanan lämpimästä ja pehmeästä fleesestä. Nyt ei muuta kuin nappeja ompelemaan vielä :)


Ei kommentteja: