torstai 9. toukokuuta 2013

Pitkän sairastelun laihat ommellukset

No pitkästä aikaa, ihan ottaa päähän ettei ole saanut ommeltua mitään tai päiviteltyä blogia. jotain pientä aina silti ;) 

Jo jonkin aikaa matonkuteiden rippeitä on jäänyt kaappiin ja mietin miten ne voisi käyttää hyödyksi. Itselleni tein ruskeat PANNUNALUSET ja tässä vielä pari ehkä lahjaksi jossain vaiheessa. Ajattelin, että harmaa/valkoiset patakintaat voisi tehdä vielä kaveriksi..
ja siis tarkennetaan - kaikki mitä ajattelen ei aina läheskään toteudu..


Anopin kanssa Karnaluksin reissu ei ollut yhtään turha. Jo 4 muovista virkkuukoukkua rikkoneena löysin vihdoin metallisen! Kestää ehkä tovin ennen kuin saan sen rikki, hih!

Työtoverini sai myös pienen pienen tyttövauvan viime kuussa ja hän on tulossa käymään vauvan kanssa töissä ensi viikolla. Hänen lähimmät toverit pyysivät jos voisin koukuttaa vauvalle jotain vaaleanpunaista ja pupunoloista, tällainen siitä sitten tuli. 
Itse hyvin tukkoisena TAAS ehkä keväisen allergian vuoksi en aio mennä vauvan lähelle, mutta kaukaa ihastellen täytyy sanoa: Onnea Annen perheelle uudesta tulokkaasta ♥


 

Lisäksi kuulin, että päiväkodissa lasteni ryhmässä stereot menivät rikki ja onneksi minua ei töissä leimattu ihan kaupustelijaksi kun myin pieniä amigurumeja. Pienet sammakot, puput ja pöllöt menivät kaikki kaupaksi ja eilen kävin ostamassa lapsille uuden soittimen.
Toivottavasti se tuo iloa kaikille lapsille.
Huonompi puoli on, että uusia tilauksia tuli kuin häkä. 
Missäs välissä mä nyt niitä.. 
Voi mikä sadepäivä..noh, kohta syödään mustikkapiirakkaa ja otetaan torkut, sen jälkeen suunnataan ulos - satoi tai paistoi ;)


1 kommentti:

Mervi kirjoitti...

Oh, miten suloisia sammakkoja ja pupu!