sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kauppaleikkejä..

Lapset saivat meiltä yhteiseksi syntymäpäivälahjaksi kassakoneen ja ostoksia kauppaleikkeihin alkukesästä. Olen nähnyt ihania puisia kassakoneita ja sellainenhan olisi ollut ihan superb, mutta tällä mennään. Hieman häiritsi muoviset putelit, mutta paremmin ne kestävät kuin pahviset.
Osa pahvisista ostoksista on siis pureskelty, tallottu tai muuten vain rypistelty leikkien yhteydessä niin tässä parina päivänä olen googletellut sopivia pienten laatikoiden pohjia ja suunnitellut lapsille uusia kauppatavaroita. Ehkä voisin laittaa sellaista samanlaista teippimuovia niiden päälle millä päällystetään myös koulukirjoja? Sitäkin löytyy kaapista :) 

Kaikkia ihania kaakao- ja maitopurkkeja tuli pyöriteltyä powerpointilla, unohtamatta niitä hedelmiä tai vihanneksia. Eivät ole täydellisiä tai ammattilaisen tekemiä, mutta pääasia, että ovat värikkäitä ja lapset tykkäävät. 
Tässä esimerkiksi "The Appelssiini" lukijoille. Seuraavaksi ostamaan hieman kartonkia ja ei muuta kuin tulostelemaan. Hieman pientä näperrystä meille vanhemmille myös

Hedelmien kuvat sekä viivakoodi lainattu luvatta netistä. Minkäänlaista rahallista hyötyä tai etua ei havitella tällä.

Ei kommentteja: