maanantai 22. heinäkuuta 2013

Lomalla voi ottaa lungisti.

Ukkeli oli tosi iloinen kun pitkin Suomea kuljetettiin mukana taas ompelukonetta ja osteltiin lisäksi matonkuteita, ihan kuin autossa ei olisi ollut täyttä jo muutenkin.
Yhden maton muuten sain valmiiksi, mutta siinä se koko matkasaalis taisi sitten olla.

Mökillä kitkin rikkaruohoja kuin hullu, käänsin kasvillisuuden peittämää hiekkarantaa lapsille miellyttävämmäksi ja leikkelin ruohoa käsin hankalista paikoista, jotain pientä puuhaa siis..

Mitään muuta en juuri ole saanut aikaiseksi, mutta kyllä tämä tästä.. tauluja on saatu kotona seinille ja uusi parveke on pian valmis! Ei millään malttaisi odottaa parvekkeen valmistumista. Pientä löhöilynurkkausta on suunniteltu jo etukäteen (joka tehdään ehkä lavoista), mutta pitäisi päästä vähän mittailemaan ensin. 
Ensimmäinen tyyny parvekkeelle valmistui jo ;) asiat tärkeys järjestykseen..

Uusi kuteista virkattu isohko tyyny. Sisällä 3 tyynyä pitämässä ryhtiä.


Tässä Pinterestistä löydetty esimerkki löhöilynurkkauksesta.
Alla vielä anopilta saadut iiiiihanat vanhat purkit. 2kpl 5 litran Riihimäen tönikkää ja 1 ehkä 7 litran tönikkä. Pitäisikö ne täyttää jollain? Ei kai.. Sitten kun joskus rikastun niin alan etsimään niihin kansia, halvalla ei taida lähteä jos edes löytyy.
Kirpputoreilla olen huomannut monien myyjien vievän kannet säilytykseen kassalle, ehkä näitä kansia "katoaa" liian usein. Kysyntä on kyllä kovaa ja hinnat pilvissä. Jatketaan kesää vielä hetki, aurinkoa tänne vielä kiitooos!

Ei kommentteja: