lauantai 3. elokuuta 2013

Kannen metsästys alkakoon!

Oi mitä ihania purkkeja löytyi anopin jemmasta mökiltä! Uijuijui, on niin hienoja!
Nyt minulla taitaa olla sellainen 12 kpl Riihimäen ja Ilveksen erilaisia ja kokoisia purkkeja
Nyt kaikki blogiin eksyneet ja sukulaiset hyvät, tutkitaanpa kaappeja jos sieltä vaikka löytyisi yksittäisiä kansia vaikka ihan yllättäen :)
Tarjouksia voi (toivottavasti) pieneen hintaan lähettää vaikka s-postilla blogin oikeassa yläkulmassa olevaan osoitteeseen. Näyttää tosin siltä, että täytyy ensihätään tehdä kankaasta "myssyjä" kunnes rikastun.


Olipas tämä ihana yllätys!
..niin siis kaikkien niiden uusien käsintehtyjen paistolastojen, voiveitsen sekä miljoonan poimitun marjan lisäksi! Se olis näköjään mehujen keittämistä pikku hiljaa tiedossa..

Olen taistellut lähiaikoina virkkaamisen kanssa ja minulta on toivottu paria tietyn rotuista koiraa. Ensimmäinen harjoituskappale on valmis, mutta se ei edelleenkään ole vielä hyvä. Jatkan taistelua ja laitan kuvaa kun alkaa kelpaamaan tällä koukuttajalle.

Jotain hyvin pientä kuitenkin..
 löysin vihdoin kaikki vetoketjuni ja pieniä kangastilkkuja on niin paljon, että niitä täytyy hieman tuhota. Tällaista jälkeä tuli pienestä puuvillan palasesta sekä niistä miljoonista ylimääräisistä paitanapeista, joita löytyy varmaan jokaisen nappipurkista.

 

Ja kuulin, että vanha työkaverini on saanut pienen pienen nyytin mukaansa synnytyslaitokselta ♥  kyllä pienellä neidillä pitää omat kannet olla johon kaikki neuvolan tärkeät paperit laittaa..
Yllätyspostia on taas lähdössä :)


  
Hieman rypyssä keskeltä kun unohdin ottaa kuvia, piti ottaa esiin pakkauksesta uudelleen... Leikkasin vanhasta jäätelöpaketin kansista kovikkeet, että pysyy ryhdissä kunnes pääsee uuteen kotiinsa.
Paljon onnea koko perheelle

Ei kommentteja: