lauantai 26. lokakuuta 2013

Pitkääkin pidempi tauko

ihana saada taas hieman päivitellä kuulumisia. Paljon on tullut negatiivisia uutisia, mutta pikku hiljaa näistä on noussut. Päällimmäisenä ajatuksena ei ole kuitenkaan ollut blogin päivitys nyt lähiaikoina..

Ompeluaika on lyhentynyt vain 1 1/2h / ilta ja sekin pitäisi ennemmin käyttää liikuntaan kuin ompeluun. Tuntuu väärältä, että joudut funtsimaan miten sen oman pienen hetken käytät joka ilta. Sisäistä taistelua.. pitäisi liikkua (vastapainona toimistotyölle) ja tehdä kaikenlaista kotona, mutta silti haluaisin oikeastaan vain ommella. 

Asiat näyttävät pikku hiljaa paremmilta ja täytyy paljastaa, että jonkin verran olen silti saanut aikaiseksi, mutten kuitenkaan blogiin asti.

Pienet pitsiset tyynynpäälliset vaikka mökille
puuvillaa + pitsiä + satiininauhaa = maalaisromantiikkaa


Puuvillakankaat Eurokankaasta.

Myös päiväkotiin olen kerennyt tekemään niin tilkkupeittoa vauvaleikkeihin kuin hernepussejakin esim. jumppatunneille.


Yritin muistella lasten nimiä pienten ryhmästä ja ompelin etukirjaimen jokaiseen pussiin.
Kankaat on Eurokankaasta.


Myös jotain itselle.. taidan lisätä vielä frotee vuoden näihin.
Harmaa valkoinen värimaailma ei ikinä petä, ainakaan minua ;)
Minulla on useampi paita, joissa on ne sellaiset puolipitkät hihat. Näissä on juuri sopivan pitkät varret ettei pääse kädet palelemaan.


Äidin ja isin iloksi saimme myös ihania päiväkotikuvia
tällä kertaa kukaan ei itkenyt, päinvastoin - joutuivat pitämään pienimmästä kiinni ettei olisi ollut joka ikisessä kuvassa linssiludena.

Ehkä se runosuoni sykkii seuraavan kerran hieman enemmän, normaalisti olisin vetänyt tirsoja jo pari tuntia sitten.. nyt siis unta palloon ja toivottavasti pian.

Hyvää yötä, kauniita unia..ZZzzzzzzzz

2 kommenttia:

nina kirjoitti...

Tauko tekee joskus enemmän kuin hyvää. Itsekullekkin. Paljon voimia ja jaksamista arkeen. Oman ompeluajan löytäminen on joskus hankalaa, ymmärrän miksi se tuntuu hankalalta. Mutta ihania juttuja olet saanut aikaiseksi :) Hyvää viikonloppua sinulle :)

Lyydia kirjoitti...

Kiitos Nina ♥
Ihanaa viikonloppua myös sinulle :)