lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulun jälkeistä ihmettelyä.

Mihin se joulu katosi? Menikö se jo? Liian nopeasti kuten aina..
Tässä vielä muutama itse tehty paketti kun kaikki pienet salaisuudet on jo avattu.


 Löysin Eurokankaasta toista kangasta odotellessani tällaista hämmentävän lähellä nahan tuntuista KANGASTA - niin pehmeää ja ihanan tuntuista. Sitä sekoitin pellavan kanssa ja extempore painelin mustia kirjaimia ja ompelin saumoja ruskealla langalla. Painelin lisäksi kankaaseen ruskeaa väriä tehdäksen niistä hieman vanhan tai suttuisen näköisiä. Toivottavasti kelpaavat isäni miesboksiin sohvatyynyiksi (2kpl 50 x 50cm tyynynpäällisiä)


Pienelle prinsessalle britteihin lähti kruunuvelouria. Ei kiristä, ei purista eikä ole epämukava. Pienet mustat ballerinat lähti mukaan, ehkä ovat vielä hieman isot, mutta menevät sitten myöhemmin.


Saanko esitellä Puntin. 
Näin monissa nettikaupoissa nahasta tehtyjä ovistoppareita ja halusin kokeilla sellaista itse kun nahanpaloja oli sattumoisin myytävillä netissä.
Puntti on täytetty riisillä ja painaa jonnin verran. Sen verran, että pitää ovesi auki tai ainakin uhraa itsensä ettet vaan jää lukkon taa.

Olisin kyllä voinut nauttia vielä hetken joulun ajasta..
Ihanaa tulevaa vuotta kuitenkin teille jokaiselle! Toivotaan, että se on yhtä täynnä ompeluksia ja yllätyksiä kuin viime vuosi :)

Ei kommentteja: