sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kevättä rinnassa.

Jo pari viikkoa on melkein koko perhe ollut kipeänä ja nyt alkaa huumorintaju olla koetuksella. Yskästä ei tunnuta millään pääsevän eroon, mutta silti eilen repäistiin ja lähdettiin lasten kanssa ulos. Onneksi lähdettiin sillä nyt näyttää ulkonat taas eri harmaalta. Isin kanssa lapset taitaa lähteä vielä microautoilemaan ja sehän tarkoittaa, että saan luvallisesti surista kotona kenenkään häiritsemättä..

Pienelle vastasyntyneelle vauvalle ompelin Finlaysonin pinkistä muumi-kankaasta peiton, lattiapehmusteen tai vaikka myöhemmin picknic -alustan. Siinä ei ole mitään kummallista, siksi en laittanut kuvaa tänne. Ajattelin vielä käydä ostamassa hieman Geisha-suklaata kaveriksi niin saadaan tosi pinkki paketti!

Lisää vauvoja on myös syntymässä ja silitinkin meidän kaikki vanhat vauvalakanat ja laitoin pakettiin valmiiksi odottamaan uutta kotia. On kiva kierrättää ja antaa eteenpäin.
Parit tärkeimmät lakanat jemmasin kuitenkin.. olin tehnyt esikoiselleni famon vanhoista pitsilakanoista minilakanan ja tyynyliinan, niissä on hänen nimikirjaimet myös kirjailtu. Nämä oli pakko säästää ;)


Pinkki ja pastellivärit on mielessä jatkuvasti, se taitaa olla kevättä rinnassa?

Pihalta löysin ulkoremontista jääneitä isoja kuluneita lankun pätkiä ja kannoin niitä autotalliin. Ne täytyy pestä vaikka painepesurilla ja kuivumisen jälkeen lakata jne. miehen pistän tekemään valkoiset jalat vielä.. saas nähdä jääkö kesäksi ja saanko miehen ylipuhuttua auttamaan.. Suunnitelmia ainakin olisi!

Hei muistatteko kun ennen vanhaan virkkailtiin puuhenkareiden ympärille?
Löysin mummuni (isänäidinäitini) vanhan hengarin ja tästä se idea sitten lähti..Vanhoilla langanpätkillä pistin lasten vaatekaapin hengareita uuteen uskoon. Maalasin jopa osasta tuon varren valkoiseksi. Kivan pirteitä niistä tuli!

Paljon uusia projekteja on käynnissä kuten vanhan nukkekodin uusiminen ja kalusteiden hankkiminen. Lapset ovat ihan innoissaan, mutta otetaan nyt 1 huone kerrallaan. Vessa on melkein valmis, joko leikit voi aloittaa??

Täytyy vielä laittaa kuva saamastani ihanasta lahjasta!
Ystäväpariskunta tuli lapsineen kyläilemään ja toivat lahjan mukanaan.

Se on HERNE!
Siinä se kasvaa pikku hiljaa, pitäisköhän mun laittaa joku tikku sille mitä pitkin kiivetä? Täytyy käydä heti googlettelemassa ;)

Pirteää kevään alkua myös sinulle :)

2 kommenttia:

SisustEllen kirjoitti...

Suloisia henkareita♥

Mira kirjoitti...

Tikku herneelle! :)