lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pientä sutinaa ompelurintamalla.

Jotain hyvin pientä, osa puoliksi valmiina ja osa vasta alkutekijöissä. Pienen pojan synttärit lähestyvät ja täytyy myöntää ettei millään jaksaisi alkaa siihen touhuamiseen ja energiat on aika vähissä.
Tässä kuitenkin pientä tuunausta päiväkotikavereille. 


Näistä on sutattu tahallisesti tuon logon sisäosa ;)

Katselin sellaista harmaata autotie teippiä netistä, mutta se oli yli pari kymppiä eli liian kallis. Sellainen olisi ollut loistava kavereita varten ja autosynttäreitä varten pitää nyt keksiä kaikkea auto/ralli-aiheista - of course.


 Pieniä pussukoita tuli myös pari tehtyä ja näille on aina varma ottaja, joten myin ne sen sileän tien pois. Huomasin myös, että olen hamstrannut aika paljon vetoketjuja, joten seuraavat ompelukset toivottavasti pitävät sisällään - vetoketjuja..


 Yksi pieni sininen pupu ilmestyi koukulta ja Tiimarin loppuunmyynneistä löytyneet karvapalloista saatiin häntäkin. Häntä -kuvassa näkyi reippaasti pölyä ikkunassa (alkuvuodesta päättyneen ulkoremontin ansiosta) joten skipataan se kuva, koska näytti siltä että siivooja oli jäänyt vuosilomalle..


Netissä törmäsin pieneen nukkuvaan pöllöön ja pitihän tuota yrittää myös itse. Aikamoinen stressipallo samalla. Jos kiukuttaa niin tätä kaveria saa vähän puristella kunnes hermo antaa taas myöten. Ehkä se lähtee lahjaksi.. 

Pientä koiraa tulossa, kaulureita ja tumppua?!? juu, ei mahda mitään kun tuli kivan värinen lanka vastaan :) nyt menen nauttimaan hetken auringosta ja tuunaamaan hieman ruokaa hattivateille.

Ei kommentteja: