lauantai 10. toukokuuta 2014

Pullan taikaa..

mitä tehdä kun on "kotipäivä", isi on sählyturnauksessa koko päivän ja jääkaapissa on pari munaa?
No korvapuusteja tietty!
Hieman sain apuja termiiteiltä (oh nou) ja välissä viskeltiin mehuja seinille (perhana) ja eikä kaikki pisut kerenneet pottaan asti vaan lisäksi pesin välillä vessan lattiaa.. Eli same old, same old, hässäkkää kuten aina. Onneksi pääsen viikolla huilimaan töihin..

Tällainen palkinto meidän (toivottavasti) voittajaa odottelee kotona


 Ja kehuja tuli pullien koemaistajilta vaikka fariinisokerit unohtui välistä ja raesokeria ei löytynyt kaapista.


Muuramen ihanista Angry Birds mukeista maisteltiin mehua samalla, todella ihanat mukit!


 Mummeille pakataan korvapuusteja pieneen sellofaanipussiin ja kaveriksi vielä tällaiset äipänpäivä mukit. Toivottavasti kukaan ei löydä yhtään kirjoitusvirhettä..


Niin ja oli puhetta tuossa hetki aikaisemmin harmaasta autotie-teipistä joka oli hieman tyyris enkä halunnut tilata sitä ulkomailta. Noh, löysin tällaista Volkswagen Centeristä (about 15€) ja palvelu oli 10+ sillä he tilasivat teippiä meille kauempaa Espoosta ettei vain tarvitsisi lähteä ajamaan pidemmälle. Kiitokseksi pyysin ukkelia vielä viemään heille kahvipaketin. 
Olisitte nähneet jätkän ilmeen kun hän näki teipin lattiassa..
 Enkä tiedä kauanko annetaan sen olla lattiassa, mutta eihän meillä ole tässä mikään kiire. Jätkän synttäreillä muutama muukin kyseli mistä teippi on hankittu. Taitaa olla Centerissä pieni jono pian :)


Leikkien ja pullien päälle otettiin vielä pienet tirsat. Zeepran kera, tietty


Ja tässä hieman tulevaa.. taas on maalailtu ja pian otetaan kuviosaha, pora ja tulta esiin. Olisikos se kylttien aika taas?

 Pian meillä onkin jo sauna eli ihan kiva päivä tiedossa, tosin uima-altaaseen minua ei saa kun on sen verran kylmää vettä!

Ihanaa äipänpäivää kaikille 

Ei kommentteja: