tiistai 24. kesäkuuta 2014

Kierrätystä..

minun pitäisi kirjoitella vaikka mitä, mutta katsotaan mitä keritään..

 
Aloitellaan vaikka pöydästäni. Ostin muutaman mutkan kautta tämän 20€ nettikirpputorilta. Omistajalta oli pudonnut kynsilakanpoistoaineputeli pöydälle ja näky oli aika surkea. Myös ottimet olivat murtuneet ja ne piti vaihtaa (ovh muistaakseni 299 tai 399€ ja vuoden pari vanha).
 Talkoissa sain myös vanhan ihanan tuolin joka oli hyvin mielenkiintoisen värinen. Hioin pikku kaverin sunnuntaina ja pesin sen - ammattilainen olisi saanut varmasti siistimpää jälkeä, mutta tällä mennään.

Nyt parina iltana olen maalaillut ja tässä pieni muodonmuutos.Tuolista tuli todella siisti ja maalina käytin Tikkurilan puolihimmeää mustaa Helmeä. Niin tasainen tulos, että oikein itsekin ihmettelin. Hinta n.6€ (1/3 l).
 Ottimet löysin ClasOhlsonilta 15€.

Tuolin ja pöydän yhteishinnaksi tuli siis maaleineen päivineen yhteensä n. 41€.
Minä tykkään, kierrätys taas kunniaan ja tämä tosissaan sopi minun lompakolle :)

Musta matto on vielä tekeillä kuteesta ja siitä kuvaa sitten myöhemmin..

Päivänkodin isompien ryhmän tätejä ajattelin myös muistaa. Käynti oulunkylän Lankamaailmassa ei ollut pettymys tälläkään kertaa!
 Ihania Blend Bamboo -lankoja tarttui (2,80€/kpl) kassiin ja yhdestä kerästä sai tehtyä 2 tiskiliinaa. Äkkisältään tein powerpointilla tuollaiset "etiketit" ja mielestäni näyttivät hieman siistimmiltä paketeilta. Olen kova pyörittelemään kuvia ja näissäkään ei mennyt kuin 10min.
Suloiset pienet suklaat ovat Hakaniemen kauppahallista. Löysin ranskalais/brittiläisen putiikin, josta olisin voinut ostaa vaikka mitä! Näitä tällaisia pieniä putiikkeja vain saisi olla mielestäni enemmänkin. (DeliDeli Oy, Ranskalainen Herkkukauppa)


Mieheni vietyä lahjapussin olivat tädit heti hypistelemässä kassia. Toivottavasti oli mieleinen pieni lahjus.
Itselläni on käytössä myös tällainen virkattu turkoosin värinen ja tykkään kovasti. Ehkä teen tällaisia lisää lahjaksi nyt kesällä kun käydään sukulaisissa?Lasten kanssa väriteltiin tussilla vaihteeksi ja en muistanutkaan kuinka hauska oli piirrellä ja väritellä. Tällaistä äippä sai väriteltyä. Huomaako, että katselimme eläindokkaria valaista samana päivänä?

 Kukaan ei värittänyt seiniä tai pöytiä, joten hyvin selvittiin tästäkin tällä kertaa..
Ja meidän riivinraudan 3v synttärit tuli ja meni. Onneksi näitä synttäreitä vietetään vain 2 kertaa vuodessa sillä ne tosissaan vie mehut minusta täysin. Tässä vielä taidonnäyte mimmin tekemästä Hello Kitty -kakusta. En olisi itse suoriutunut tästä, joten on hienoa että jotain voi sentään ulkoistaa..


Ja vilahdus tulevaa.. syötävän ihania puuvillakankaita uusiin mekkoihin Perhonen korvanlehdellä -sivuilta. En tiedä mistä aloittaa, mutta tiedän että sormet syyhyää taas......1 kommentti:

Paula Saarelainen kirjoitti...

Voi luoja sentään sanon minä ♥♥♥ rakastuin blogiisi ensi silmäyksellä, oon siis tämän illan uusi lukija ja seurailemaan jään.. ihania kädentaitoja ja oivalluksia, tässä postauksessa nuo tiskirättit aivan 10+ mun makuun!! Saako ohjetta udella? Ja niiden "kuoret" / etiketit on kyllä piste iima päälle, todella herkku kokonaisuus ♥♥♥ mä jatkan selailua, heippa!