maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kyllä koukuttaa!

Ja vietävästi ;)
Jälleen mattoja on tehty innolla ja tulossa on vielä pari lisää..

Tässä viimeisin l.valkoisesta trikookuteesta tehty matto. Halkaisija n. 90cm.

Ja vielä kokonaiskuva hämärässä..Ja tänä kesänä olen vienyt oheisen itsetehdyn paketin melkeinpä jokaiseen paikkaan mihin olemme menneet. Täytyy muistaa tehdä vielä itsellekin ;)

 Eli käsipyyhe keittiöön, näitä ei ikinä voi olla liikaa sekä sävyyn sopiva bambuinen tiskiliina. Ja näyttäähän nuo pitsireunaisena söpöltä mökillä kuin mökillä.
Surkea puhelinkuva.

 Ja vaikka on kylässä niin ei mahda mitään, pakko on aina tehdä jotain. Tässä risuista ja metallilangasta tehty ensimmäinen sydänkranssini talon emännälle. Hän ajatteli spreijata sen kenties valkoiseksi, joten se jäi hänelle mietintämyssyn alle.


Ja ennen lomille lähtöä myös hieman ompelua. Mieheni siskontytölle britteihin hieman Englannin lakua. Kangas Pikku Piltiltä ja rakastuin siihen saman tien, oli pakko tilata sitä vielä lisää.
Kaavana Razorbackdress -kaava netistä. Hieman reippaan kokoinen tästä tuli vaikka ei ollut tarkoitus. Saaja on vasta 1 1/2 vuotias ja menee meidän 3-vuotiaalle päälle. Hmh, no menee ainakin ensi kesänä ja ei varmasti purista
 Pakettiin pitää varmaan laittaa Pandan lakua mukaan.. 
Parit samanlaiset kaavat leikattu tytölle mm. PaaPiin pinkeistä pupuista ja tästä lakusta, niistä kuvia kun saan ne kursittua vielä kasaan.

Jotain jäi varmasti uupumaan, mutta niihän se aina. Kädet viuhtoo niin kovin ettei aina kerkeä edes kuvaamaan ;)

Nauttikaa kesästä!

Ei kommentteja: