maanantai 28. heinäkuuta 2014

Vielä jotain kotiin..

se on totta, että aina tekee yleensä muille, mutta nyt halusin repäistä ja tuunata hieman omaa kotia. Eilen yli 30 ast helteessä moni ei varmaankaan miettinyt Ikeaa ja shoppailua - hyvä niin, nimittäin tungosta ei onneksi ollut ja muu perhe lähti mielummin plutaamaan. Sain lähes tulkoon yksin tallustella ja onneksi ilmastointi on keksitty!

Ostin pari päivää sitten Tori.fi:stä 33€ tällaisen erittäin hyvässä kunnossa olevan korisohvan. Moitteeton kunto, mutta tuo pehmusteiden väri vaivasi kovasti. Ikean kangaspuolelta lähti 2m tuollaista tiukkaa puuvillakangasta mukaan ja ei siinä kauaa kestänyt kun lapset malttoivat sen hetken katsoa piirrettyjä vieressä (hyvin harvinaista).


Kankaaseen meni 12€ eli 45€ tuli yhteensä hintaa tälle. Nyt ei muuta kuin pikku silpusta vielä pari tyynynpäällistä kaveriksi.


Kodin vanha pallikin pääsi jo eläkkeelle kun kukaan ei uskaltanut sen päälle enää mennä ja nyt se saa pidellä sylissään vain isoa kasvia. Tilalle rikkaana ihmisenä käteeni jäi myös tämä jopa 8€:n palli, jonka eilen illalla maalasin sillä maalin jämällä mikä jäi tuolista ja pöydästä jäljelle. Aamulla se oli pakko koota ennen kuin terminaattorit saivat osat käsiinsä, muuten niistä ei olisi ollut mitään jäljellä.

Ympäri asuntoa löytyy mustia pieniä yksityiskohtia, joten tämä ei pistä silmään, mutta ehkä tää tuunausta voisi vielä viedä eteenpäin ja kenties maalaan päälle öljyväreillä vielä jotain koristetta...

Ja kerrankin jotain itselle! 
Nyt sain oman pienen pyyhkeen keittiöön ja hyvinhän se sopi sinne vaikka en mikään sisustaja olekaan. Kuvaan piti vielä mahduttaa pieni multaan laittamani oksa jonka yritän epätoivoisesti elvyttää kun katkaisin sen vahingossa isommasta kasvistani. Minulla on vain muutama hassu vihreä, jotka elävät symbioosissa minun kanssa (koska muistan kastella miten sattuu). Mikäköhän kasvi se muuten on.. ;) ei mitään tietoa!!


 Ja iltasella muutamia pikkusia taas väkerrelly, ei mitään ihmeellistä :)

Ja tällaisen kyltin sain (ehkä muistutuksena) joka kertoo vain elämästä.
Josta tulikin mieleen, että uuni kyllä pitäis pestä.... :D hah!
Lahjan antajille tiedoksi, tää on vain periytyvää, vink vink.


Ei kuvissa näy millainen hässäkkä täällä aina on. Riivinrauta ja terminaattori sotkevat niin paljon, että saan mielenrauhan todennäköisesti vasta kun ne muuttaa pois kotoa. Homman nimi on ennemmin harkittu kuvakulma ;)

Ei kommentteja: